Yangında evlerini kaybeden ailenin yardımına Kızılay Alanya Şubesi’nin iyilik melekleri yetişti.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 23 Mart tarihinde meydana gelen yangında evlerini kaybeden ailenin yardımına Kızılay Alanya Şubesi’nin iyilik melekleri yetişti. 

31 Mart 2021
Yangında evlerini kaybeden ailenin yardımına Kızılay Alanya Şubesi’nin iyilik melekleri yetişti.

Alanya’daki o ailenin yardımına Kızılay koştu

 

Antalya'nın Alanya İlçesi Çikcilli Mahallesi'nde 23 Mart tarihinde 40 yaşındaki şizofren hastası olan Mustafa Kemal Karaca ablası Hilal Karaca'yla birlikte oturduğu evi yakarak ev küle döndü, yangında evleri kül olan Hilal Karaca'nın yardımına Kızılay Alanya Şubesi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri yetişti. Evi yanan aileyi ziyaret eden Kızılay Alanya Şubesi yetkilileri, ziyaretin ardından yaptıkları açıklamada, "Evi yanan ailemizi ziyaret ettik. Hayırseverlerin ve gönüllülerimizin yardımıyla eskisinden daha güzel olarak teslim etmek için planlamamızı yaptık. Gayemiz gönül tahtı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.