Ünlü aktör Hugh Grant ailesiyle Antalya’da

Ünlü İngiliz aktör Hugh Grant, film çekimleri için geldiği Antalyanın Serik ilçesinde, ailesiyle tatil yapmaya başladı. Hugh Grant, konakladığı otelde golf oynadı. 

23 Mart 2021
Ünlü aktör Hugh Grant ailesiyle Antalya’da

Ünlü aktör Hugh Grant ailesiyle Antalya’da

 

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie ve İngiliz aktör Jason Statham’ın bir araya geldiği ‘Five Eyes’ filminde rol alan ünlü İngiliz aktör Hugh Grant, film çekimlerinin tamamlanmasının ardından Serikte tatil yapmaya karar verdi.

Grant, film çekimleri için birlikte geldiği eşi Anna Elisabet Eberstein ve çocuklarıyla çekimler sırasında da konakladığı Belek’te bir oteli tercih etti. Hugh Grant ve ailesinin bu ay sonuna kadar tatillerini devam ettireceği öğrenildi.

Hugh Grantın, film çekimleri sırasında hayran kaldığı Türkiye’de tatil yapmak istediği ve bu nedenle ailesini de buraya getirttiği belirtildi. Grant ve eşi, tatilleri sırasında konakladıkları otele ait kulüpte golf oynadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.