ANTALYA- DENİZLİ ATİK B2B İkili İş Görüşmeleri Forumu Antalya'da yapıldı.

UTEF -ATİK İŞBİRLİĞİ protokolü imzalandı 

03 Mart 2021
ANTALYA- DENİZLİ ATİK B2B İkili İş Görüşmeleri Forumu Antalya'da yapıldı.

ATİK ULUSLARARASI TİCARET VE İŞ BİRLİĞİ KONSEYİ'NCE 1.'incisi düzenlenen ATİK ANTALYA-ATİK DENİZLİ B2B ikili iş görüşmeleri forumu'' Antalya’da gerçekleştirildi.


   Uzun yıllardan beri Belçika merkezli faaliyetlerini sürdüren halen 61 ülkede ve ülkeler içinde 176 ATİK başkanlıklarına ulaşarak eğitim, kültür, sosyal ve ekonomik iş birliği çalışmalarında bulunan ATİK ve onun değerli ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, ilimiz ekonomik hayatına ciddi bir ivme ve kalıcı güzel iş birlikteliğinin önünü açacak anlamlı ve bir o kadar da faydalı bir etkinliği il'imizde gerçekleştirdi.


 Yapılan etkinlike, ATİK Genel Başkanı Sayın Aziz Şahin,

UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı ve ATİK Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mutlu Mete Kaçar,

22.dönem Antalya milletvekili ve ATİK Antalya istişare kurulu başkan yardımcısı sayın Tuncay Ercenk, ATİK Frankfurt başkanı ve ATİK genel merkez danışmanı sayın Mustafa Erdoğan,

ATİK Rusya Başkan Yardımcısı Sayın Kerem Gün,

ATİK Genel Merkez İstişare Üyesi Sayın Yavuz Akay,

ATİK Turizm Konseyi Başkan Yardımcısı Sayın Haydar Çetin,

ATİK Denizli  Başkanı Sayın Mustafa Esen,

ATİK Denizli Sektörler Başkanı Sayın Tülin Akkol,

ATİK Denizli Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Ali Şuyun,

ATİK Denizli Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Emrah Yavaşal,

ATİK Denizli Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Serkan Sarı,

ATİK Antalya Başkanı Sayın Sevinç Enginöz Eyilik,

ATİK Antalya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Halime Özen Erbaş,

Anavatan Partisi İl Başkanı Ve ATİK Antalya Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Alihan Kansu,

ATİK Antalya Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ayfer Keten,

ATİK Antalya Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Niyazi Demiröz,

ATİK Antalya Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sedat Peker,

ATİK Antalya İstişare Başkan Yardımcısı Sayın Osman Yavuz İle Irak-İşder ile Tümhatayder Başkanı ve  ATİK İnovasyon başkan yardımcısı sayın Hikmet Kenan Yozgatlı interaktif katılım sağlamışlardır.


 Program akışı içerisinde, açılış-saygı duruşu ve istiklal marşımız okunmuş akabinde  ATİK'in  tanıtımı sinevizyon olarak yapılmış ve konuşmacılar söz alarak firma ve hedeflerini ATİK'in üstlendiği rol hakkında bilgilendirmişlerdir. B2B görüşmeleri de tamamlanıp katılımcıların hepsine belgeleri takdim edilmiştir.


 Bu etkinlikte ayrıca UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu İle ATİK Uluslararası Ticaret Ve İş Birliği Konseyi arasında''Ulusal Ve Uluslararası düzeyde olmak üzere, engelliler, yaşlılara ve kimsesizlere yönelik,  eğitim, kültür, güzel sanatlar, sağlık, turizm ve ticaret konu başlıklarında, birlikte yeni projeler oluşturmak veya var olan projelere destek vermek, kurumsal amaçları çerçevesinde birlikte seminer, konferans, çalıştay, forum, kurultay, sivil toplum etkinliği ve benzeri faaliyetleri düzenlemek için karşılıklı çalışma iş birliği prensiplerini belirlemek'' esaslı bir işbirliği protokolüde imzalanmıştır. Bu protokol imza töreninde UTEF Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ve Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı Ve Kimsesizlere Umut Işığı Derneği Başkanı Sayın Güldane Kaya da hazır bulunmuştur.
* Etkinlik, bütün interaktif katılımcılara hediye datımı ile sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.