Gece saatlerinde Demre'de yola dev kayalar düştü

ANTALYA'nın Demre ilçesine bağlı Belören Mahallesi'ne giden karayoluna, gece dev kayalar düştü. Gece boyunca ağır tonajlı araçların geçemediği yol Demre Belediyesi'nin çalışması sonucu açıldı. 

02 Şubat 2021
Gece saatlerinde Demre'de yola dev kayalar düştü

Demrede yola kayalar düştü

 

Demre'ye bağlı Toroslarda bulunan Belören, Çağman mahalleleri ile Finike ve Kaş'ın bazı mahallelerine bağlayan karayolu dün gece kaya düşmesi nedeniyle trafiğe kapandı. Yolun Demre'ye bağlı Köşkerler Mahallesi ile Belören Mahallesi arasındaki kalan bölümündeki Kutluca mevkiindeki viraja kayalar yuvarlandı. Yoldan ağır tonajlı araçlar geçemedi.

Belören Mahallesi Muhtarı Durdali Özdemir; yolun açılması için Demre Belediyesi'nden yardım istedi. Demre Belediyesi'ne ait iş makinesi gelerek, yolu yeniden ulaşıma açtı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.