KEMER'DE DEHŞET!!! KEDİLER KATLEDİLMİŞ.

Antalya nın Turizm ilçesi Kemerde bir çok kedi zehirli mamalarla katledilmiş .. 

19 Aralık 2020
KEMER'DE DEHŞET!!! KEDİLER KATLEDİLMİŞ.

 

Kemere Bağlı Kemer kuzdere mahallesinde dün gündüz vakti 15 tane kedi 5 tane tavuk zehirlediler.

Kimliği belirsiz kişiler iki gündür sokak sokak gezerek kedi ve köpekler için çevreye zehirli sosis ve  et parçaları atarak bir çok hayvanın ölümüne neden oldular.

Duyarlı hayvanseverlerin  şikayeti üzerine olay  yerine gelen Veteriner in yaptığı  kontrollerde Hayvanların yedikleri sosis ve et parçaçıklarının özellikle hazırlanmış zehirli mamalardan olduğu tesbit edildi.

Hayvanların sokak aralarında bahçelerde öldüklerini gören vatandaşlar isyan ettiler.

 

Kemerde bu katliamın kimler tarafından yapıldığı bilinmemekle birlikte olay hakkında soruşturma başlatılmasını isteyen vatandaşlar  “Bu canlar size be yaptı da siz onları zehirlediniz. Söyleyecek söz bulamıyorum. Lütfen paylaşalım ki sesimizi duyuralım bu canları katledenler bulunsun. Cezası verilsin. ” diyerek  bu katliamların önüne geçilmesini istediler.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.