Soylu: Yurt içi terörist sayısı 340’ın altına düştü

Yurt içi terörist sayısının 340'ın altına düştüğünü açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Yurt içinde PKK’nın defteri önümüzdeki yıl şu tarihlere ulaştığımızda kapatılacaktır. İnancım budur" dedi 

19 Kasım 2020
Soylu: Yurt içi terörist sayısı 340’ın altına düştü

Soylu: Yurt içi terörist sayısı 340’ın altına düştü

Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarla ilgili bilgi veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “PKK'nın defteri önümüzdeki yıl şu tarihlere ulaştığımızda kapatılacaktır” ifadelerini kullandı.

Soylunun açıklamalarından satır başları:

* Terör örgütünden ayrılanlar son 4 yılda emniyet ve jandarmamızın ikna yöntemiyle ulaştığı sayı 824 kişidir. Kendiliğinden teslim olanlar ile birlikte bu sayı bin 842 kişi olmuştur.

* Yurt içi terörist sayısı 340 seviyesinin altına düşmüştür. Bu kış sahadan hiç çıkmayacağız. Yurt içinde PKK’nın defteri, önümüzdeki yıl bu tarihlere ulaştığımızda kapatılacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.