Binler Dolmabahçe’ye akın etti

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82'nci yıl dönümünde hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı'nda anıldı. Binlerce vatandaş sabahın erken saatlerinde bayraklarıyla Dolmabahçe'ye akın etti.  

10 Kasım 2020
Binler Dolmabahçe’ye akın etti

Binler Dolmabahçe’ye akın etti

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82’nci yıl dönümünde Türkiye'nin birçok noktasında gerçekleştirilen etkinlikler ve saygı duruşlarıyla anıldı. Saatler tam 09.05’i gösterdiğinde ise hayat tüm yurtta durdu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce vatandaş, ellerinde bayraklarıyla Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı’na akın etti.

Corona virüsü tedbirleri kapsamında vatandaşların maskeli ve mesafeli olarak içeri alındığı Dolmabahçe Sarayı’nda saatler 09.05’i gösterdiğinde Atatürk’ün odasında resmi tören düzenlendi. Törenin ardından Atatürk’ün odası yeniden vatandaşların ziyaretine açıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.