Konya’da skandal görüntü

Süt kazanına girip banyo yaptı Konya'daki bir süt fabrikasında çekilen skandal görüntüler sağlığımızla nasıl oynandığını gözler önüne serdi. Süt kazanın içine girip banyo yapan Uğur T., isimli şahıs o görüntülerini Tiktok'ta yayınladı. Birçok sosyal medya kullanıcısı görüntülere tepki gösterdi. 

05 Kasım 2020
Konya’da skandal görüntü

Konya’da üretim yapan bir süt fabrikasında skandal görüntüler ortaya çıktı. Fabrikada çalışan bir şahıs, süt kazanının içine girerek banyo yaptı.

GÖRÜNTÜLERİ TİKTOK’TA PAYLAŞTI

Süt kazanında banyo yaptığı anlar ise bir başka çalışan tarafından kaydedildi. Görüntüler TikTok’ta ‘ugurrturgut’ isimli bir hesaptan yayınlandı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI OLAYA TEPKİ GÖSTERDİ

Görüntüleri izleyen  birçok sosyal medya kullanıcısı duruma tepki gösterdi. O tepkilerden bazıları şu şekilde:

*Konya’ bir süt fabrikasında skandal tiktok videosu, Umuyoruz ki gerekli merciler bu iğrenc videoyu görür ve gereken yapılır.

*Konya’da süt fabrikasında süt kazanına girip banyo yapmış adam. Nasıl bir çeşitsiniz ya? Artık neye şaşıracağımızı şaşırdık.

*Allah belanızı versin sizin! Konya’daki bir süt fabrikasında çekilen görüntülerde bir ”mahlukat” Süt kazanının içinde banyo yapıyor……. Hadi büyükleri geçtim insanlar bebeklerine içiriyor o sütleri

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.