ATM'den para çeken kadını gasp eden saldırgan, müdahalede bulunan polise de kafa attı

Bursa'da, ATM'de bir kadının parasını gasp etmek isteyen şahsa polis müdahale etti. Polise kafa atarak dudağını patlatan şahıs, ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. 

12 Ekim 2020
ATM'den para çeken kadını gasp eden saldırgan, müdahalede bulunan polise de kafa attı

 
Bursa'da Kent Meydanı AVM önünde meydana gelen olayda, ATM'den para çekmeye çalışan N.A'nın yanına gelen bir şahıs, çektiği 2 bin lirayı almaya çalıştı. Bu sırada kadın yardım çığlığı atınca orada devriye gezen polis ekipleri müdahale etti. Polise kafa atan U.I. daha sonra kaçmaya çalıştı.
 
YARALI POLİS HASTANEYE KALDIRILDI
 
Diğer polis ekiplerinin de gelmesiyle birlikte etkisiz hale getirilen zanlı ters kelepçe yapılarak gözaltına alındı. Olayın ardından dudağı patlayan polis memuru ambulansla Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis memurunu yaralayan şahıs ise emniyete götürüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.