Tokat'taki AVM'de faciadan dönüldü: Saatler süren çalışma sonunda çıkan yangın kontrol altına alındı

Tokat Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan bir AVM'de çıkan yangın saatler süren çalışma sonunda kontrol altına alındı. Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor. 

25 Eylul 2020
Tokat'taki AVM'de faciadan dönüldü: Saatler süren çalışma sonunda çıkan yangın kontrol altına alındı

 
Tokat'ta sabah saatlerinde bir AVM'de başlayan yangın saatler süren çalışmayla söndürüldü. Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor.
 
Edinilen bilgiye göre yangın, sabah saatlerinde Tokat Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan bir AVM'de henüz bilinmeyen bir nedenle başladı.
 
YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ
 
Alevler kısa sürede geniş bir alanı kaplarken, Tokat Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Çevre il ve ilçelerden itfaiye ekipleri istendi. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Büyük maddi hasarın yaşandığı yangında can kaybı veya yaralı olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.