Bilecik'te ormanlık alanın içindeki arabadan 2 ölü çıktı!

Bilecik'te ormanlık alanda bir araç içerisinde, sevgili oldukları düşünülen iki kişinin cansız bedeni bulundu. Ekipler araçtaki erkek ile kadının bir süre tartıştığını, erkeğin sevgilisini tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiğini düşünürken olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

21 Eylul 2020
Bilecik'te ormanlık alanın içindeki arabadan 2 ölü çıktı!

 
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ormanlık alanda duran araç içerisinde biri kadın biri erkek olmak üzere iki ceset bulundu. Ekiplerin inceleme başlattığı olayda kişilerin sevgili olduğu ve tartıştıkları, adamın kadını tabancayla öldürerek kendi kafasına sıktığı tahmin ediliyor.
 
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Bozalan köyü civarındaki ormanlık alandan silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar, jandarmaya ihbarda bulundu. Bölgeye gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Yusuf U. (30) ve Handan B'nin (24) silahla vurularak yaşamını yitirdiğini belirledi.
 
ESKİŞEHİR'DEN GELDİKLERİ TESPİT EDİLDİ
 
Eskişehir'den kiraladıkları otomobille bölgeye geldiği belirlenen çiftin tartıştığı, tartışmanın ardından Yusuf U.'nun Handan B.'yi tabancayla öldürdüğü, aynı tabancayla yaşamına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.
 
Genç kadın ve adamın cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.