Herkes Cisse'yi bekliyordu ama sürpriz forvet adayı! Menajeriyle tesislerde görüşüldü

Burak Yılmaz'ın ayrılığı sonrasında forvet arayışlarına başlayan ve Papiss Cisse'yi gündemine alan Beşiktaş, Kasımpaşa'dan Fode Koita ile anılıyor. Siyah beyazlı kulüp, oyuncunun menajeriyle Ümraniye'deki tesislerde görüştü. 

28 Temmuz 2020
Herkes Cisse'yi bekliyordu ama sürpriz forvet adayı! Menajeriyle tesislerde görüşüldü

 
Beşiktaş Süper Lig'de 2019/20 sezonu 3. sırada tamamladı ve transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlılarda Burak Yılmaz'ın ayrılığının ardından forvet transferi için girişimler de sürüyor. Kadro çalışmalarını büyük bir titizlikle devam ettiren Beşiktaş, Kasımpaşa'nın bu sezon yükselişe geçen golcüsü Bengali- Fode Koita'nın menajerleri ile tesislerde bir görüşme gerçekleştirdi ve oyuncunun şartları öğrenildi.
 
FOTOĞRAF PAYLAŞTI
 
Bu sezon Kasımpaşa'da 25 maça çıktı ve 12 gol, 5 asistlik performans sergileyen Koita'nın menajeri, Beşiktaş tesislerinden bir fotoğraf paylaştı ve taraftarları heyecanlandırdı.
 
 
TEMASA GEÇİLECEK
 
29 yaşındaki Ginali futbolcu ile birlikte diğer alternatifleri de değerlendirecek olan Beşiktaş, Koita'da karar kılarsa Kasımpaşa ile temasa geçilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.