Şahin Kırbıyık’dan 15 TEMMUZ MESAJI

Kırbıyık AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün dördüncü yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

14 Temmuz 2020
Şahin Kırbıyık’dan 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletin destansı mücadelesinin yıl dönümünü aynı ruh, bilinç ve kararlılıkla andıklarını belirten Şahin Kırbıyık, milletin ve kahraman güvenlik güçlerinin göstermiş olduğu onurlu duruşla, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin kazanılmasının dördüncü yılında 15 Temmuz’u anmaya ve anlatmaya devam ettiklerini belirtti.

“15 Temmuz gecesi milletimize karşı yapılan ihaneti ilelebet unutmayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı liderliğinde, milletimizin tarih yazan kahramanlığını, devletine ve demokrasiye sahip çıkmak için yazdığı destanı da unutturmayacağız” diyen Şahin Kırbıyık,

 "Kırbıyık AŞ olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde vatan uğruna canını veren kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz." dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.