Sosyal medya yasağı 15 Temmuz'dan önce geliyor!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını kontrol edilmesini istiyoruz" açıklamasının ardından sosyal medyayla ilgili düzenlemenin Meclis'e getirilip 15 Temmuz'dan önce yasalaşacağını dile getirdi. Selvi, "Sosyal medya hesapları gerçek kimlikler üzerinde açılacak" dedi. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis tatile girmeden önce yasal düzenlemenin yapılmasını istedi. Pandemi nedeniyle Meclis'in 15 Temmuz özel oturumundan sonra tatile girmesi düşünülüyor. Sosyal medyayla ilgili düzenlemenin hızla Meclis'e getirilip 15 Temmuz'dan önce yasalaşması bekleniyor" ifadelerine yer verdi. Selvi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan dün gündeme getirdi ama zaten daha önce de bir çalışma yapılmıştı. Şimdi o güncellenecek. Abdülkadir Selvi, Hürriyet, Güncel, Son Dakika Haber Yayın Tarihi: 02.07.2020 11:35 Son Dakika › Güncel › Sosyal medya düzenlemesi 15 Temmuz'dan önce yasalaşacak! Hesaplar gerçek kimlikler üzerine açılacak - Son Dakika Son Dakika Son dakika: Myanmar'da yeşim taşı madeninde heyelan: 113 madenci öldüSon Dakika: Haziran ayı nakdi ücret desteği ödemeleri 8-10 Temmuz'da yapılacakABD'de rekor artış: 24 saatte 52 binden fazla koronavirüs vakası tespit edildiFransız basını, G.Saray'ın Youcef Belaili'ye teklif yaptığını yazdıAlişan ve Seda Sayan'dan sosyal medya mecralarını düzene sokmak isteyen Erdoğan'a destekKurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bilim Kurulu Üyesi tek şarta bağladıBorcunu ödemeyen arkadaşını sopa ve satırla öldüresiye dövdü! O anlar anbean kameradaTürkiye'nin domates üretim merkezi olan Bursa'nın ovalarında ürünler kurudu, bu yıl salça fiyatları tavan yapacakElektrik teline çarpan karga 10 dönümlük buğday tarlasını yaktıSevgilisi Deniz Bulutsuz'u dövdüğü ileri sürülen Ozan Güven, sessizliğini bozdu: Asıl mağdur benimSon dakika: Ayasofya Müzesi'nin ibadete açılıp açılmayacağına dair karar 15 gün içinde açıklanacakBeşiktaş, Kayserispor'da oynayan Emre Demir için resmi teklif yaptıDilan Çıtak, kendisine ev vaadinde bulunup vazgeçen babası İbrahim Tatlıses'e sert çıktı: Çocuk evrakla değil hislerle yapılırMehmet Metiner'den canlı yayında Erdoğan gafı! Ahmet Hakan "Söyleyemezsiniz" diye uyardıKim Jong-Un'un eşinin uygunsuz fotoğrafları, iki ülkeyi savaşın eşiğine getirdi  

02 Temmuz 2020
Sosyal medya yasağı 15 Temmuz'dan önce geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis tatile girmeden önce yasal düzenlemenin yapılmasını istedi. Pandemi nedeniyle Meclis'in 15 Temmuz özel oturumundan sonra tatile girmesi düşünülüyor. Sosyal medyayla ilgili düzenlemenin hızla Meclis'e getirilip 15 Temmuz'dan önce yasalaşması bekleniyor" ifadelerine yer verdi.

Selvi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan dün gündeme getirdi ama zaten daha önce de bir çalışma yapılmıştı. Şimdi o güncellenecek.'' şeklinde yazdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.