Messi'nin su molasında yaptığı hareket gündem oldu

FC Barcelonalı yıldız futbolcu Lionel Messi'nin 33. haftada oynanan Celta Vigo maçında su molası esnasında teknik direktör Quique Setien ve yardımcısına aldırış etmemesi dikkatlerden kaçmadı.  

29 Haziran 2020
Messi'nin su molasında yaptığı hareket gündem oldu

La Liga'nın 33. haftasında Celta Vigo ile 2-2 berabere kalan FC Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid'in 2 puan gerisine düştü. Lionel Messi'nin maçta verilen su molası esnasında teknik direktörü Quique Setien ve yardımcısını yok sayması karşılaşmaya damga vurdu.

Sosyal medyada gündem konusu olan videoda teknik ekiple tartışan Messi'nin yardımcı antrenör Eder Sarabia'yı dikkate almadığı ve ikili arasındaki gerilimin yüksek olduğu görüldü. Uruguaylı yıldız Luis Suarez'in ise sinirli gözüken Messi'yi geri çağırması da dikkat çekti. Gelişmelerin ardından İspanyol basınında Setien'in takımdaki otoritesini kaybettiği şeklinde yorumlar yapıldı.

REAL MADRID'İN GERİSİNE DÜŞTÜ

FC Barcelona, Balaidos Stadyumu'nda oynanan, milli oyuncu Okay Yokuşlu'nun da asist yaptığı maçta çok kritik 2 puan kaybetti. Katalan ekibi, 69 puanla ligin bitmesine 6 hafta kala lider Real Madrid'in 2 puan gerisine düştü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.