Antalya'da otobüslere gösterilen dikkat, tramvaylara gösterilmedi

Koronavirüs sürecinde sıkı bir dönemden geçen Türkiye'de, her şehrimizde tedbirler gevşetilmeden devam ediyor. 

23 Haziran 2020
Antalya'da otobüslere gösterilen dikkat, tramvaylara gösterilmedi

OTOBÜSLERDE VAR, TRAMVAYDA YOK!

07 Haber ailesi olarak yapılan çalışmada, her otobüste dezenfektan olması dikkatlerden kaçmazken her 5 tramvaydan sadece bir tanesinde dezenfektan olmasıda dikkatlerden kaçmadı. Normalleşme sürecine tekrar uyum sağlanmaya çalışırken, gereken tedbirlere uyulmaya devam edilmeli. 
 
 
 
VİRÜSÜN NASIL BULAŞTIĞINI UNUTMAMALIYIZ!
 
Virüs en çok hava ve temas yoluyla bulaştığını unutmamalıyız. Yapılan ayakta yolculuklarda istemsiz olarak bir yere temas etmek zorunda kalınıyor. Binilen ve inilen yerlerde, hemen el yıkamak mümkün olmadığı için dezenfektana ihtiyaç duyuluyor. Otobüsle yolculuk yapanlar şanslı olsa bile tramvayla yolculuk yapanlar bu kadar şanslı değil. Çünkü, hiçbir tramvaydan durağında dezenfektan olmazken, her 5 tramvaydan sadece bir tanesinde dezenfektan olması, insanlarımızı çaresizliğe sürükledi.
 
 
DİKKATLİ OLMALIYIZ
 
Antalya Büyükşehir Belediye'lerimizden bu konuda biraz daha hassas düşünmeye davet ediyoruz. İnsan vücudunda en çabuk kirlenebilir uzvumuz olan ellere daha dikkatli bir şekilde bakılarak ellerimizi sık sık sabunlu suyla yıkamalıyız.  Buna elverişli bir durum mevcut değilse muhakkak dezenfektanla temizlemeliyiz . Bunun için toplu taşıma araçlarından sorumlu görevlilerimizin konuya azami düzeyde hassasiyet göstererek gerekli önlemleri almalarını rica ediyoruz.
 
 
 
 
 
Umut Yasin Kurter - 07 Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.