Makyajsız fotoğrafını paylaşan Yasemin Özilhan'a beğeni yağdı

Koronavirüs salgınından korunmak için kendini evinde karantinaya alan oyuncu Yasemin Özilhan makyajsız paylaşımıyla çok sayıda beğeni aldı.  

18 Mayıs 2020
Makyajsız fotoğrafını paylaşan Yasemin Özilhan'a beğeni yağdı

 
 
 
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle gerekli izolasyon kurallarına uyarak önlem alan ünlü isimlerden biri de Yasemin Özilhan.

 

 

2
 
Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasemin Özilhan, karantina sürecinde evinde çekildiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

 

 

3
 
Yasemin Özilhan, son olarak bakım yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

 

 

4
 
Özilhan'ın "Karantina kiti ile bakım zamanı" notuyla yaptığı paylaşım 73 binin üzerinde beğeni aldı.

 

 

5
 
İş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğa ara vermişti. Geçtiğimiz aylarda sevilen dizi Mucize Doktorda boy gösteren Özilhan hayranlarını heyecanlandırmıştı.

 

 

6
 
Sosyal medyaya daha fazla ağırlık veren güzel oyuncu bir dönem sırt kemiği ile dikkat çekmiş, son olarak da ayaklarıyla gündem olmuştu.
7
YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?
YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?
Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakterle hafızalara kazınan Yasemin Ergene, Halkla İlişkiler Bölümü mezun oldu. 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la hayatını birleştirdi.

 

 

8
 
Emine isminde 2012 doğumlu ve Ela isminde 2013 doğumlu iki kız çocuğu bulunuyor.

 

 

9
 
 
10
 
 
11
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.