Haftanın son gününde Antalya'ya giriş- çıkışlarda trafik sakin

İÇİŞLERİ Bakanlığı'nca şehirler arası seyahat yasağının kalktığı 7 ilden Antalya'da haftanın son günü, kentin giriş ve çıkışlarında trafiğin sakin olduğu görüldü.  

08 Mayıs 2020
Haftanın son gününde Antalya'ya giriş- çıkışlarda trafik sakin

İÇİŞLERİ Bakanlığı'nca şehirler arası seyahat yasağının kalktığı 7 ilden Antalya'da haftanın son günü, kentin giriş ve çıkışlarında trafiğin sakin olduğu görüldü. Kent girişlerinde kontrollerini sürdüren güvenlik güçleri, durdurulan araçtaki sürücü ve yolcuların ateşini ölçülüyor.

Türkiye'de şehirler arası seyahat yasağının kalktığı 7 büyükşehirden Antalya, hafta sonuna sakin giriyor. Kent girişlerinde kurulan trafik kontrol noktalarında trafikte yoğunluğa rastlanmıyor. Antalya'nın Döşemealtı ilçesi uygulama noktasında durdurulan araçlar, jandarma ve polis ekipleri tarafından kontrol ediliyor. Her sürücünün ateşi sağlık görevlilerince ölçülüyor. Jandarmaya bağlı narkotik köpekleri de uyuşturucu madde sevkiyatına karşın özellikle ağır tonajlı araçlarda arama yapıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.