Juventus, İngiliz takımlarının istediği Merih Demiral'ı satmayacak.

İtalyan ekibi Juventus, Premier Lig takımlarının transfer listesinde yer alan milli futbolcu Merih Demiral ile ilgili kararını verdi. İtalyan devi, milli futbolcuyu gelecek için önemli bir oyuncu olarak görmesi nedeniyle satışına izin vermeyecek.  

15 Nisan 2020
Juventus, İngiliz takımlarının istediği Merih Demiral'ı satmayacak.

Futbol yaşımını İtalya'nın Juventus ekibinde sürdüren milli futbolcu Merih Demiral, birçok İngiltere Premier Lig takımının transfer listesinde yer alıyor.

KARAR VERİLDİ, SATILMIYOR

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, İngiliz kulüpleri Merih'in peşini bırakmıyor. Juventus'un genç futbolcu için kararını verdiği ve satmak istemediği belirtildi. İtalyan devinin Merih'i gelecek için önemli bir oyuncu olarak gördüğü ifade edildi.

22 yaşındaki futbolcu ocak ayında Roma ile Juventus arasında oynanan karşılaşmada sakatlanmış ve sol diz ön çapraz bağlarından kopmasından dolayı ameliyat edilmişti. Merih'in sahalara dönüşünün 6-7 ay süreceği belirtilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.