CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek ve partinin önde gelen isimleri ile görüş ayrılığı yaşadığı ve parti genel merkezinin talimatı ile görevden alınacağı iddia edilen CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar konuştu. 

24 Şubat 2021
CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar  konuştu.

SORUN ÜRETENLER HAYAL GÖRÜYOR

 

İDDİALARIN tamamen asılsız olduğunu savunan Bayar, “Bu konuları ısıtıp ısıtıp gündeme getirenlerin niyeti belli. Bu durum daha önce de yaşandı. Partimizin tabanı bu tür söylemlere itibar etmiyor. Ne Muhittin Bey’le, ne genel merkezle, ne de partimizin içindeki başka bir isimle aramızda sorun yok” dedi.

BÖCEK’LE 45 DAKİKA GÖRÜŞTÜK
Görevinin başında olduğunu vurgulayan Bayar, “Şu an Ankara’dayım. Vekillerimizle beraberim. Yakın zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımızla 45 dakika sohbet etme fırsatım oldu. Bizim için her şey yolunda. Sanırım sürekli sorun üretenler hayal görüyor” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.