Caretta carettaların yuvalanma alanında kaçak yapılar yıkılıyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun talimatıyla Kemer'deki kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor. Başkan Topaloğlu, kaçak yapı yapan hiç kimseye taviz vermeyeceklerinin altını çizdi.  

05 Haziran 2020
Caretta carettaların yuvalanma alanında kaçak yapılar yıkılıyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla Kemer’deki kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor. Başkan Topaloğlu, kaçak yapı yapan hiç kimseye taviz vermeyeceklerinin altını çizdi.


Belediye ekipleri, nesli tükenme tehlikesi olan caretta carettaların yuvalanma alanı olan ve Türkiye’nin en iyi plajları arasında gösterilen Çıralı’da tespit edilen kaçak yapıların yıkımına devam ediyor. Topaloğlu, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’de yapılan kaçak yapıların kaliteyi düşürdüğünü ve bunun önüne geçmek için durmadan çalıştıklarını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.