Biraz daha geç kalsaydı feci şekilde can verecekti!

ABD'nin New Jersey eyaletinde, kaza yapan ve araçta sıkışan sürücünün yardımına yoldan geçen iki kişi koştu. Sürücü araçtan çıkarıldıktan sonra araç patlayarak alevler içinde kaldı. 

29 Temmuz 2020
Biraz daha geç kalsaydı feci şekilde can verecekti!

 
ABD'de yaşanan trafik kazası sonucu duman çıkan aracında sıkışan sürücünün yardımına, yoldan geçmekte olan Larry Scott ve Domenique Golden adlı iki yardımsever koştu. Sürücüyü dumanlar çıkan araçtan hızlıca çıkartan Scott ve Golden, sürücüyle yol kenarında ilk yardım uyguladı. Bu sırada dumanlar çıkan araç patlayarak alevler içinde kaldı.
 
ARACIN PATLAMA ANI POLİS KAMERASINDA
 
Patlama anı, olay yerine gelen polis aracının kamerasına yansıdı. Polisten yapılan açıklamada, kahramanca davranışlarından dolayı Larry Scott ve Domenique Golden'a teşekkür etti. Sürücü ise tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.