Bir Dünya Markası KIRBIYIK A.Ş.

Dünden Bugüne,Bugünden Yarına Hep Birlikte Gururla Yerli 

29 Haziran 2020
Bir Dünya Markası KIRBIYIK A.Ş.

Antalya'da yaptığı yatırımlar, sağladığı istihdam, eğitim, kültür ve sosyal aktivitelere verdiği destek ile birçok kesimin takdirini toplayan ve Antalya'nın sayılı iş adamları arasına giren. Alkollü içecek sektöründe 14.4 SHOT markası ile adından söz ettiren Kırbıyık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin KIRBIYIK, barmenlik yaparak başladığı meslek hayatını ve sektörde attığı dev adımla yerli üretimde gelişim gösterdiği süreci 07 HABER okuyucuları ile paylaştı.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs (COVID-19) pandemi sürecindeki yardımsever tutumu ile milli gururumuz haline gelen torosların evladı KIRBIYIK, iyiliğin bulaşıcı bir hastalık olmasını dilerdim dedi.

Şahin KIRBIYIK'ın Kırbıyık Kimya A.Ş. adı altında kağıt,peçete,dezenfektan vb. ürünlerinin gerek üretimi gerekse ihracatı konusunda büyük adımlar attığı kamoyu tarafından biliniyor.

Bizde mutluluğun temeli paylaşmaktır sözü adı altında başarılı iş insanı Şahin KIRBIYIK'ı yaptığı çalışmalar ve yardımseverliği için canı gönülden tebrik ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.