BAŞKAN BAYAR AÇIKLADI; BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK’TEN SEVİNDİRİCİ HABER!

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, bir süredir hastanede korona virüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla alakalı yaptığı yazılı basın açıklamasında müjdeli haberler verdi. 

04 Eylul 2020
BAŞKAN BAYAR AÇIKLADI; BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK’TEN SEVİNDİRİCİ HABER!

Bir süredir hastanede korona virüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında kamuoyuyla sevindirici haberler paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Başkan Böcek’in yakın zamanda taburcu olacağını söyledi. Başkan Bayar’ın basınla paylaştığı yazılı açıklamada, “Bir süredir hastanede korona virüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’ten güzel haberler gelmeye devam ediyor. Başkanımız Muhittin Böcek’in sağlık durumu şu an gayet iyi. Hastanedeki tedavisi tamamlanmak üzere. Kendisi birkaç gün içerisinde taburcu olacak ve dinlenme sürecine evinde devam edecektir. Dinlenip, toparlanma sürecinin ardından ise en kısa zamanda görevinin başına dönerek Antalya için hizmetlerini sürdürmeye devam edecektir. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Vatandaşlarımızı ise tedbiri elden bırakmamaları, maskelerini zorunlu olmadıkça çıkarmamaları, sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda tekrardan uyarıyoruz” ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.