Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına altın fiyatları üzerinden yanıt verdi

Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkeyi seviyorsan erken seçime götür" şeklindeki çağrısına yanıt veren MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Sen bırak erken seçimi falan da altının para ettiği bir dönemdeyiz, söz gümüş ise sükut altındır. Biraz sus. Sükut et de biraz kazan" sözleriyle yanıt verdi.  

13 Ekim 2020
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına altın fiyatları üzerinden yanıt verdi

 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde sürpriz bir çıkışa imza atmış ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye erken seçim çağrısında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu açıklamasında "Bu ülkenin kurtuluşu bir an önce seçime gitmektir. Bunu kime söylüyorum? Sayın Bahçeli'ye söylüyorum. Bu ülkeyi seviyorsan, çık kardeşim yarın sabah, de ki 'Yeter artık'. Türkiye'yi seçime götür" ifadelerini kullanmıştı.
 
BAHÇELİ'DEN YANIT GELDİ
 
Gündeme bomba gibi düşen bu sözlere MHP Lideri Devlet Bahçeli parti grubunda yaptığı konuşmada yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'na altın fiyatları üzerinden göndermede bulunan Bahçeli, "Kılıçdaroğlu ne oldu da seçim diye tutturdu. Seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Sana kimler ne söyledi, neyi vaat ettiler? Kılıçdaroğlu'na diyorum ki, seçimi falan boşver, sükut et de biraz kazan. Terazi var tartı var, her şeyin bir vakti var. Davetsiz gelen döşeksiz oturur. Elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde gelmez. Bu işlere kafa yorma, seçim meçim derdine düşme, işin yoksa şahit ol, paran çoksa kefil ol. Seçim zamanında yapılacaktır" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.