Azerbaycan ordusu, Ermenistan'a ait 2 tankı daha vurdu!

Sınır hattında çatışmalar devam ederken, Azerbaycan ordusu Ermenistan ordusuna ait iki tankın daha nokta atışıyla vurulduğu anlara ait görüntüleri servis etti. 

28 Eylul 2020
Azerbaycan ordusu, Ermenistan'a ait 2 tankı daha vurdu!

 
Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusuna ait iki tankı daha nokta atışıyla vurduğunu duyurdu.
 
2 TANK DAHA VURULDU
 
Azerbaycan Askeri Kuvvetleri'nin çatışmaların devam ettiği temas hattında Ermeni noktalarına başlattığı karşı saldırı devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, Azerbaycan ordusunun nokta atışıyla Ermeni ordusuna ait 2 tankı daha vurduğunu duyurdu.
 
KISMİ SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ
 
Ermenistan'ın dün sabah başlattığı saldırılara karşılık veren ve başarılı sonuçlar elde eden Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlha Aliyev, ülkede kısmi seferberlik ilan ettiğini duyurdu. Bu kararın ardından Azerbaycan, Türkiye hariç tüm ülkelere yurt dışı uçuşlarını da durdurdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.