Arkadaşına ev taşıması için yardıma giden adam neye uğradığını şaşırdı

ABD'de arkadaşına eşya taşımaya yardım eden bir kişi yer döşemesi kırıldıktan sonra evin altındaki 6 metre derinliğindeki gizli kuyuya düştü. 

30 Haziran 2020
Arkadaşına ev taşıması için yardıma giden adam neye uğradığını şaşırdı

ABD'de ilginç bir olay yaşandı. Ülkenin Connecticut eyaletindeki Guilford kentinde arkadaşına eşya taşımasında yardım eden Christopher Town, yer döşemesi kırılınca, evin altında bulunan, 1843 yılında inşa edilen 6 metrelik kuyuya düştü. Kuyuya düşen Town'ı Guilford İtfaiyesi kurtardı.

EVİN İÇİNE GİZLENMİŞ KUYUDA CAN PAZARI

Gizli kuyuya düşen Town, "Bir çatlama sesi duydum ve aşağı baktım. Zemin ayaklarımın altında bir yola dönüştü ve düşmeye başladım. İtfaiye inanılmaz derecede profesyoneldi. Harika bir iş çıkardılar ve hayatımı kurtardılar. Orada öleceğim kesinmiydi bilemiyorum ama giderek daha fazla havasız kalıyordum" İfadelerini kullandı.

Arkadaşına ev taşımaya giden kişi, gizli kuyuya düştü
Arkadaşına ev taşımaya giden kişi, gizli kuyuya düştü

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.