Apartman bahçesinde bebeğini bulan baba, şimdi kayıp eşini arıyor

Antalya'da geçtiğimiz günlerde bir apartmanın bahçesinde bebeği bulunan Müslüm Arpağ, 4 çocuğunun annesi Kazakistan uyruklu Madima Ganiyeva Arpağ için kayıp başvurusunda bulundu. Arpağ, eşinin, başına bir şey geldiğinden endişe duyduğunu belirtti. 

09 Ekim 2020
Apartman bahçesinde bebeğini bulan baba, şimdi kayıp eşini arıyor

 
Antalya'da yaşayan Müslüm Arpağ, 8 yıllık evli olduğu 4 çocuğunun annesi Kazakistan uyruklu Madima Ganiyeva Arpağ için polis merkezine "kayıp" başvurusunda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığına da eşini kaçırdığından şüphelendiği kişiler hakkında suç duyurusunda bulunan Arpağ, günlerdir haber alamadığı eşinin hayatından endişe ettiğini söyledi.
 
BAŞINA BİR ŞEY GELMESİNDEN KORKUYOR
 
Eşinin bütün çocuklarına karşı çok ilgili olduğunu anlatan Arpağ, "Eşim özellikle bebeğe çok düşkündü, canını verir ama asla bebeğinden vazgeçmez. Üç aylık çocuğum anne sütü içiyor ve evde sürekli ağlıyor. Eşimin Antalya'da kimsesi yok, başına bir şey gelmesinden korkuyorum." diye konuştu. Gözyaşlarına hakim olamayan Arpağ, bir an önce eşinin bulunmasını istediğini kaydetti.
 
3 AYLIK BEBEĞİ BULUNMUŞTU
 
 
Kızıltoprak Mahallesi 904 Sokak'taki bir apartmanın bahçesinde önceki gün, 3 aylık erkek bebek olduğunu görenler, durumu polise bildirmişti. Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen bebek, babasına teslim edilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.