Antalya'ya gelen Rus Heyeti çalışmalarına başladı

RUSYA Federasyonu'ndan Türkiye'deki tatil bölgelerindeki sıhhi ve epidemiyolojik durumu yerinde incelemek amacıyla gönderilen heyetin Antalya'daki temasları başladı. 

17 Haziran 2021
Antalya'ya gelen Rus Heyeti çalışmalarına başladı

 

RUSYA Federasyonu'ndan Türkiye'deki tatil bölgelerindeki sıhhi ve epidemiyolojik durumu yerinde incelemek amacıyla gönderilen heyetin Antalya'daki temasları başladı. Heyet, Antalya'da Güvenli Turizm Sertifikası almış tesisleri ziyaret ederek, kamu yetkilileri ve sektör çalışanları ile bilgi alışverişinde bulunuyor.

Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı yetkililerinin ev sahipliği yaptığı heyet, bu sabah uçakla geldikleri Antalya Havalimanı'nda ilk incelemelerini yaptı. Ardından Side bölgesindeki iki oteli gezen heyet, önümüzdeki 3 gün boyunca Belek'teki turistik tesisleri, ören yerlerini, seyahat acentelerini gezecek, alınan önlemleri yerinde görecek.

Rus heyet, incelemeleri ışığında hazırlayacağı raporunu bu hafta içinde açıklayacak ve bu raporun Rusya ile Türkiye arasındaki turizm uçuşlarının başlatılması kararında etkili olması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.