Antalya Sokaklarında İranlı FENOMEN !!!

Antalya'nın Renkli Siması Haline Gelen İranlı Fenomen Milad HATAMİ 

01 Temmuz 2020
Antalya Sokaklarında İranlı FENOMEN !!!

Antalya sokaklarında Lamborghini marka aracı ile dikkat çeken. Gittiği heryerde yardımsever tutumlarını sosyal medyada paylaşan. Antalyanın renki siması haline gelmiş iranlı Fenomen Milad HATAMİ kısa zamanda Antalyalıların sevgisini kazandı. Peki kim bu iranlı fenomen ?

Yapmış olduğumuz kısa bir araştırma sonucu İsminin Milad HATAMİ olduğu kendisinin İranlı olduğu ve Türkiye'yi çok sevdiği sosyal medyada içerik üreticiliği ile uğraştığı. İnstagram takipçi sayısının 1.3 milyon olduğu gözümüzden kaçmadı

HATAMİ ayrıca oldukçada yardımsever sosyal medyadan edindiğimiz bilgilere göre mümkün oldukça Antalya şehir içindeki çoğu tarafik lambasında çocuklara yüksek meblaa harçlık verdiği gözümüzden kaçmadı.

Adrenalin dolu video içerikleri ve lüx yaşamı ilede göz önünde olan Milad HATAMİ ile Antalya halkı resim çekilmek yarışa giriyor. İranlı Fenomenin bu konudaki nazik tutumuda gözümüzden kaçmayanlar arasında.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.