Antalya Gezilecek Yerler

Çıralı 

12 Şubat 2021
Antalya Gezilecek Yerler

Çıralı is a place where you can enjoy the clear sea of ​​the Mediterranean with the impressive natural beauties and 3.5 km beach​, ​which is 28 km away from Kemer. The beach has both pebble and sand. While the parts near the sea are pebble, there is a sandy area between 50-100 m wide. Çıralı Beach has become one of the most visited places because of closeness to Olympos and Yanartaş. It is one of the favourite holiday and tourism centers and the most popular beaches in the region. You can find many restaurants, cafes and bars that are available to serve food and drink near Çıralı Beach.

 

Kemer’e 28 km mesafede bulunan Çıralı, etkileyici doğal güzellikleri ve 3.5 km’lik plajı ile Akdeniz’in berrak denizinin keyfini sürebileceğiniz bir yer. Plaj boydan boya ince çakıl ve kumdan oluşuyor. Denize yakın kısımlar ince çakıllıyken, geride genişliği 50-100 m arasında olan kumluk alan var. Gözde tatil ve turizm merkezlerinden olan Olimpos ve Yanartaş’a yakınlığından dolayı sıklıkla ziyaret edilen yerlerden biri haline gelen Çıralı Plajı, bölgenin en popüler sahillerinden birisi. Çıralı Plajı’nın yakınlarında yiyecek ve içecek hizmeti veren birçok restoran, kafe ve bar bulabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.