Antalya'da Uyuşturucu Operasyonu

Antalya'nın Aksu ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından ihbar üzerine düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı ve çok miktarda organik uyuşturucu ele geçirildi. 

27 Mart 2020
Antalya'da Uyuşturucu Operasyonu

Olay : Uyuşturucu  Madde İmal ve Ticareti/Yasadışı Kenevir Ekim 26.03.2020 tarihinde  Aksu ilçesi Karaöz mahallesinde ikamet eden H.E ve A. E. isimli kardeşlerin evlerinde uyuşturucu madde bulunduğu ve uyuşturucu madde satışı yaptıkları bilgisi alınmış ve KOM Şube Md.lüğü ve Yeşilkaraman J.Krk.K.lığı  ekipleri tarafindan bahse konu şahısların Karaöz mahallesindeki ikamet ettikleri evde yapılan aramada; 1400 gram kubar esrar, 75 kök kenevir bitkisi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Olayla ilgili ele geçen malzemelere el konularak, 2 şüpheli uyuşturucu madde ticareti ve yasadışı ekim suçlarından gözaltına alınmıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.