Antalya'da Sahte İçki Operasyonu!

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık ve mücadele de taviz tanımıyor. 

29 Ağustos 2020
Antalya'da Sahte İçki Operasyonu!

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Mücadele kapsamında, dün Manavgat İlçesi mülki sınırları içerisinde Side Mahallesi'nde otel şeklinde faaliyet gösteren ve yetkisinin H.U olan bir otelin deposunda sahte içki bulunduğu bilgisi alındı. Alınan bilgiyi teyit edilmesi üzerine Manavgat Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararı sonucunda, otel odasında arama yapıldı. Yapılan arama neticesinde otelin deposu içerisinde (654) Litre Votka, (388) Litre Rakı ve (111) Litre Cin olmak üzere toplam (1153) Litre sahte içki tespit edilerek el konuldu. El konulan içkiler Yediemin deposuna teslim edildi. 

Olayla ilgili şüpheli şahsa 27 No'lu ÖTV Genel Tebliğ Kapsamında, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tütün ve Alkol Daire Başkanlığı tarafından toplam (111.486) TL idari para cezası kesildi.

Cumhuriyet Savcısının talimato doğrultusunda şüpheli şahıs (H.U) karakolda ifadesinin alınması sonucu serbest bırakıldı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşların da desteğiyle kaçakçılık suçları ile etkin mücadeleye devam etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.