Antalya'da 20 yaş altı gençlerin ulaşım kartları donduruldu

Koronavirüs nedeniyle 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkması yasaklanınca Antalya'da 20 yaş altının toplu taşıma kartları geçici süreyle iptal edildi.  

06 Nisan 2020
Antalya'da 20 yaş altı gençlerin ulaşım kartları donduruldu

Koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı. Alınan bu tedbirin uygulanmasına Antalya'dan ek bir karar daha geldi. Antalya'da 20 yaş altı vatandaşlar toplu taşıma kartlarını geçici süreyle kullanamayacak.

"ÇOK YAKINDA ESKİ GÜZEL GÜNLERİMİZE DÖNECEĞİZ"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 20 yaş altı vatandaşların toplu taşıma kartlarının geçici süreyle iptal edildiğini açıkladı. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yapan Başkan Böcek, "20 yaş altı gençler ve çocuklar, sizi çok seviyoruz. Bir müddet evlerinizde dinlenmeniz için kartlarınızı geçici olarak iptal ediyoruz. Çok yakında hep birlikte eski güzel günlerimize döneceğiz, meydanlarda buluşacağız" dedi.

Antalya'da 20 yaş altı gençlerin ulaşım kartları donduruldu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.