Anfaş dan Ülkemize Değer Katan İş İnsanlarına Ödüller

11 Ağustosda düzenlenecek olan etkinlikte Ülke Ekonomisine değer katan iş insanlarına Anfaş dan ödüller verilecek. 

13 Mayıs 2021
Anfaş dan Ülkemize Değer Katan İş İnsanlarına Ödüller

 

ANFAŞ - Antalya Fuarcılık A.Ş.

Antalya'yı fuarlar ve kongreler kenti yapma hedefleriyle 1994 yılında 71 ortakla kurulmuştur. Hayata geçirdiği uluslararası fuarlarla ülke ve kent ekonomisinin büyümesinde kaldıraç olan ANFAŞ, dünya fuarcılığında marka olma yolunda hızla ilerleyen bir fuar organizasyon firmasıdır.


Ülke ticaretini geliştirmek ve uluslararası platforma taşımak misyonuna sahip olan Anfaş, ürün ve hizmetlerin en iyi şekilde tanıtılmasını hedeflemektedir.

 


ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı tarafından Ülke ekonomisine değer katan iş insanlarına 11 Ağustosta   ödül verilecek.

11 Ağustosta gerçekleşecek olan programı duyuran Yesilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk aynı zamanda bayram mesajı verdi.

Köksal Selçuk'un Bayram mesajı şöyle;

Sevdiklerimizle bir arada olacağımız günlerin umuduyla, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram dileriz. Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Köksal Selçuk

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.