Anadolu Birliği Partisinden Başkan Böcek’e Ziyaret

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun tedavisi hastanede devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ettiler. Yalçın ve Tuyğun, Başkan Böcek’in sağlık durumunun iyiye gitmesinde 

23 Eylul 2020
Anadolu Birliği Partisinden Başkan Böcek’e Ziyaret

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavisi sürerken, ziyaretçi yoğunluğu da devam ediyor. Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Bedri Yalçın ve Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, Başkan Muhittin Böcek’i tedavi gördüğü Memorial Hastanesi’nde ziyaret etti. Başkan Böcek’in oğlu Gökhan ve doktorundan sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

 

Bedri Yalçın hastaneden ayrılırken yaptığı açıklamada, “Değerli arkadaşımızı ve belediye başkanımızın sağlık durumu hakkında bilgi almak için buradayız. Başhekimimizle görüştük çok değerli bilgiler verdi bize sağlık durumunun iyiye gittiğini iki hafta içinde daha iyi olacaklarını söylediler. Bu bizi çok sevindirdi. Anadolu Birliği Partisi olarak kendim ve teşkilatım adına geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz. Durumunun takipçisi olacağız. Allah’tan acil şifalar diliyoruz”

 

Sedat Tuyğun’da açıklamasında “Sağlık durumunun iyiye gitmesi nedeniyle sevinçliyiz. Tedavisi biraz daha sürecek. Süre önemli değil. Dualarımız onunla biran evvel iyileşmesini bekliyoruz. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun ve acil şifalar diliyoruz” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.