Anadolu Birliği Partisi Aile ve SOSYAL politikalar Başdanışmanlığına Mali Müşavir Sayın Eda URAL Atandı.

Bedri YALÇIN Eda Ural hakkındaki düşüncelerini şu şekilde ifade etti. ''Eda kardeşimiz olmazsa olmazımız AİLE BİRLİĞİ ne katkı sağlayacağına İnancım tamdır. Tebrik eder başarılarının devamını dilerim. '' 

24 Ocak 2021
Anadolu Birliği Partisi Aile ve SOSYAL politikalar Başdanışmanlığına Mali Müşavir Sayın Eda URAL Atandı.

 

Eda Ural ise '' ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ Ailesinde olmaktan ve beni bu göreve layık gören Başta genel başkanımız sayın Bedri Yalçın olmak üzere tüm parti yöneticilerime teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

Eda Ural Kimdir?

18/04/1987 tarihinde Ankara’da doğdu. Malatya Arguvan’lı bir ailenin ilk çocuğudur. 
İlk Öğrenimini Ankara Faik Erbağ İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Ailesinin Antalya’ya yerleşmesi nedeniyle, Orta Okulu, Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu’nda, Liseyi, Konyaaltı Lisesi’nde bitirdi. 
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünün ardından, Antalya Mali Müşavirler Odası bünyesinde çalışmaya başladı.
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu. 
2016 yılında, Mali Müşavirlik Ünvanını hak ederek, Antalya Mali Müşavirler Odası’na (ASMO) kayıtlı Mali Müşavir oldu. Halen, kendi adına Mali müşavirlik ofisinde, bağımsız olarak hizmet vermektedir.  
2019 Yılında, İstanbul Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde “UZLAŞTIRMACI” Eğitimine katılarak, “UZLAŞTIRMACI” olmaya hak kazandı. 
İstanbul Okan Üniversitesi bünyesinde, yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 
Eda Ural, meslektaşı Eşref URAL ile evli olup, bir erkek çocuk annesidir. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.