Şampiyon Başakşehir ilk transferini yaptı

Süper Lig tarihinin 6. farklı şampiyonu Medipol Başakşehir, unutulmaz zaferin ardından transfere odaklanırken turuncu lacivertlilerin Aytemiz Alanyaspor forması giyen Junior Fernandes ile anlaştığı öğrenildi. Üç sezondur Akdeniz ekibinde oynayan Şilili oyuncu, Türkiye Kupası finaliyle birlikte takımında son kez maça çıkacak. 

29 Temmuz 2020
Şampiyon Başakşehir ilk transferini yaptı

 
Süper Lig'de 2019/20 sezonunda tarihi bir şampiyonluk yaşayan Medipol Başakşehir için transfer hareketliliği başladı. Önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne grup etabından katılacak olan turuncu lacivertlilerin Alanyaspor'la sözleşmesi sona eren Junior Fernandes'le prensipte anlaşma sağladığı kaydedildi.
 
Sabah kaynaklı haberde Şilili sol kanat oyuncusunun Trabzonspor ile oynanacak kupa finalinde son kez Alanya forması giyeceği ifade edildi.
 
ÜÇ SEZONDUR ALANYA'DA
 
Üç sezondur turuncu-yeşilli takımda görev yapan 32 yaşındaki Fernandes, 107 karşılaşmada 37 gol ve 22 asistle dikkatleri çekmişti.
 
ELIA'NIN BOŞLUĞU DOLACAK
 
Başakşehir Eljero Elia ile yollarını ayıracak olurken bu bölgeyi yine bedelsiz olarak dolduracak. Son dakika pürüzü çıkmazsa Fernandes, Başakşehir forması terletecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.