Almanya Milli Takımı oyuncuları Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı

Kim Milyoner Olmak İster Almanya versiyonuna Almanya Milli Takımı katıldı. Kazancın yarısı koronavirüs tedavilerine, kalan ise çeşitli yardım kuruluşlarına bağışlandı. 

14 Ekim 2020
Almanya Milli Takımı oyuncuları Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı

 
 
Almanya Milli Takımı, Kim Milyoner Olmak İster'in Almanya versiyonuna katılarak kazandığı para ödülünü bağışladı.
 
 
Almanya'da ekranlara gelen yarışma programına katılan isimler Goretzka, Joshua Kimmich, Niklas Süle, Kevin Trapp, Lucas Klostermann ve Milli Takım yöneticilerinden Oliver Bierhoff oldu.
 
 
TOPLAMDA 222 BİN 500 EURO KAZANDILAR
 
Yarışmada Bierhoff - Trapp ikilisi 32 bin euro, Goretzka Kimmich ikilisi 64 bin euro kazanırken Klostermann - Süle ikilisi ise 125 bin euro kazanmayı başardı.
 
 
Kazanılan 222.500 euronun yarısının Almanya'da koronavirüsle mücadele eden sağlık kuruluşlarına, geri kalan paranın ise çeşitli yardım kuruluşlarına bağışlandığı açıklandı.
 
BIERHOFF ZEKALARINA GÜVENDİ
 
Almanya Futbol Federasyonu Menajeri Oliver Bierhoff birkaç gün önce yaptığı açıklamada, "Milli takım oyuncularıyla birlikte özel bir 'Kim Milyoner Olmak İster' bölümü düzenlemek istiyoruz.
Böylece herkes oyuncularımızın ne kadar zeki olduğunu görecek" diyerek oyuncuların zekasına ne kadar güvendiğini göstermişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.