Ajda Pekkan doğum günü için testli serumlu kutlama yaptı

12 Şubat, Ajda Pekkan'ın doğum günüydü. 75 yaşına giren ama hayranları için yaşı hep 19 olan Süperstar'ın yeni yaşını Antalya'da özel bir organizasyonla kutladı 

18 Şubat 2021
Ajda Pekkan doğum günü için testli serumlu kutlama yaptı

 

Pandeminin başından beri yetkililerin 'evde kal' çağrısına uyan ve evden kapı dışarı çıkmayan Ajda Pekkan, doğum gününde kendini ödüllendirmek istemiş anlaşılan. Covid-19 illetinden çok korktuğu için tarifeli uçak yerine özel jetle Antalya'ya giden ünlü sanatçı, Regnum Carya adlı otelde yeni yaşına girmiş.

Doğum gününü kutlamak için ablası Semiramis Pekkan ve çok yakın birkaç arkadaşını da otele davet eden Pekkan, gelmeden önce onlardan PCR ve antikor testi yaptırmasını istemiş. Hatta otelde, hem kendisine hem de davetlilerine vücut direncini artırması için serum bile taktırmış. Ajda Pekkan'ın cuma günü başlayan doğum günü kutlaması pazartesi günü sona ermiş ve hep birlikte İstanbul'a dönmüşler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.