19 Mayıs coşkusu Antalya’nın her yerinde

Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Antalyalıların sokak ve evlerine taşıdı. Pandemi nedeniyle 19 Mayıs’ı evlerinde kutlayan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi Mobil Etkinlik Aracı ile düzenlenen mobil konsere evlerinden bayraklarla eşlik etti.  

20 Mayıs 2020
19 Mayıs coşkusu Antalya’nın her yerinde

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla üstü açık mobil etkinlik aracı ile yola çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası ilesalgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da konserlerine devam etti.

SOSYAL MESAFELİ COŞKU

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu günler öncesinden Antalyalılara yaşatmaya devam eden ABBO ve yerel sanatçılar bu kez Lara Bölgesinde vatandaşlarla buluştu. Muratpaşa İlçesinde Çağlayan, Fener ve Şirinyalı mahallelerinde verilen konserlerle bayram coşkusu evlere taşındı.

BALKONLARDAN DESTEK

Mobil Etkinlik otobüsünden yükselen marş ve şarkılara balkon ve pencerelerinden ellerinde bayraklarla eşlik eden vatandaşların bazıları da coşkuya sosyal mesafe kurallarında ortak olabilmek için evlerinin önüne indi. Marş ve şarkılara Türk bayraklarını sallayarak eşlik eden Antalyalılar bayram coşkusunu yaşadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.