13 yaşında dede katili oldu.

İzmir'in Konak ilçesinde, eşiyle sokakta yürüdüğü sırada sırtından vurulan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Mustafa Kaya'nın üvey torunu S.K. (13) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.  

21 Ocak 2021
13 yaşında dede katili oldu.

13 yaşındaki üvey torun dedesini öldürdü

 

Eşiyle, dün saat 21.00 sıralarında, Fatih Mahallesi 405 Sokak’ta yürüyen Mustafa Kaya, sırtına isabet eden bir mermi ile yaralanıp, yere yığıldı.

Eşinin durumu bildirmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Kaya’yı ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Sırtındaki mermi çıkarılan Kaya, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kaya’nın ölümü üzerine, polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kaya’nın bulunduğu sokaktaki vatandaşların ifadesine başvurdu. Soruşturmada, Kaya’yı sırtından vuranın üvey damadı 13 yaşındaki S.K., olduğu belirlendi. S.K., yakalanıp Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

S.K.’nin anne-babasının boşanma aşamasında olduğu, babasının yanında kaldığı, anneannesi ve üvey dedesi ile bir süredir sorunlar yaşadığı öne sürüldü. S.K.’nin boşanma aşamasındaki annesinin de ailesiyle yaşadığı öğrenildi. S.K.’nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Mustafa Kaya’nın cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.