''Eşcinselim'' diyen genç model, cinsel organı olmayan bir adamla aşk yaşadığını itiraf etti

ABD'li efsane şarkıcı Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Daha çok kadınlarla birlikte olduğunu ifade eden Paris, "Bir keresinde cinsel organı olmayan bir adamla çıkmıştım" dedi. 

01 Temmuz 2020
''Eşcinselim'' diyen genç model, cinsel organı olmayan bir adamla aşk yaşadığını itiraf etti

1
 
Pop müziğin efsane ismi Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Sevgilisi Gabriel Glenn'le birlikte bir Facebook yayınına katılan 22 yaşındaki genç model, hayranlarını şaşırtan itiraflarda bulundu.
2
 
Kendisini eşcinsel olarak tanımlayan Paris, Gabriel'le olan ilişkisine dair, "Bir erkekle birlikte olabileceğimi düşünmezdim. Bir kadınla evleneceğimi düşünürdüm. Erkeklerden daha çok kadınlarla çıktım" dedi.

 

 

3
 
"İnsanlar çoğu ilişkimi bilmiyor" diyen 22 yaşındaki model ve oyuncu, "Bir keresinde penisi olmayan bir adamla çıkmıştım. Pantolonunuzun içinde ne olduğuyla hiç ilgilenmiyor" ifadelerini kullandı.
4
 
Büyüme sürecinde cinselliği anlamakla ilgili sorunlar yaşadığını söyleyen Paris, kadın ve erkekleri yalnızca televizyonda yan yana gördüğünü belirtti.

 

 

5
 
 
6
 
 
7
 
 
8
 
 
9
 
 
10
 
 
11
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.