BAŞKAN KOTAN’IN İLK ZİYARETİ KAYMAKAM KÖSE’YE

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, göreve geldikten sonra ilk ziyaretini Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse’ye yaptı. Başkan Kotan, Konyaaltı’nda yapacakları projelerde Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse ile birlikte hareket edeceklerini söyledi. 

24 Nisan 2024
BAŞKAN KOTAN’IN İLK ZİYARETİ KAYMAKAM KÖSE’YE

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, göreve gelir gelmez ilk ziyaretini Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse’ye yaptı. Köse’yi makamında ziyaret eden Başkan Kotan, Konyaaltı için yapacakları projelerde Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse ile birlikte hareket edeceklerini söyledi. 

KONYAALTI’NIN HUZURU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ 

Konyaaltı’na hizmet için göreve geldiklerini belirten Başkan Kotan, “Konyaaltı halkımız bizleri Konyaaltı Belediye Başkanlığı görevine layık gördü. Bizler de daha güzel daha yaşanabilir bir Konyaaltı için 5 yıl boyunca yapacağımız hizmetlerde Konyaaltı Kaymakamımız Rahmi Köse ile birlikte hareket edeceğiz. Konyaaltı halkımızın huzuru bizim için çok önemli. Konyaaltı Kaymakamımız Rahmi Köse’ye misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.